Maak een afspraak
T 077 - 474 56 56
Rijksweg 52, Reuver
Alle openingstijden
Vandaag geopend
09:00 - 20:00 uur

Wij starten iedere meting met een pre screening in onze speciaal ingerichte voormeetruimte. Hier worden metingen verricht voor de oogsterkte, oogboldruk, hoornvlies en netvlies beoordelingen. Daarna meten wij uw ogen uiterst nauwkeurig op. Mocht er blijken dat er verder onderzoek nodig is dan zal onze optometrist of orthoptist ingeschakeld worden.

Optometrist
De schakel tussen opticien, huisarts en oogarts. Onze optometrist, Jeroen, onderzoekt uw ogen en is in staat om de gezondheid van het oog te beoordelen. Dit is bijvoorbeeld van belang indien u onrustig of onscherp ziet, last heeft van hoofdpijn, dubbel ziet, oogproblemen ervaart of indien er erfelijke familiaire oogafwijkingen voorkomen. Ook het nauwkeurig aanmeten van prisma's behoort tot zijn takenpakket.

Orthoptist
De specialist in recht zien. Onze orthoptist, Tom, onderzoekt met name kinderogen vanaf 3 jaar en volgt dezelfde procedure als in het ziekenhuis waar hij ook enkele jaren werkzaam is geweest. Hij onderzoekt de oogsterkte en oogspieren en behandeld deze met oefeningen, oog afplakken, prisma’s, bril of contactlenzen. Speciaal voor de kids hebben wij een grote collectie monturen.

Contactlenzen
Met 5 contactlens specialisten in ons team zijn wij in staat om u de perfecte contactlenzen aan te meten. Wij meten alle soorten contactlenzen aan waarbij we gebruik maken van de modernste meetapparatuur. Of u nu zachte-, harde-, multifocale- of nachtlenzen wil, bij ons bent u aan het juiste adres.