Maak een afspraak
T 077 - 474 56 56
Rijksweg 52, Reuver
Alle openingstijden
Vandaag geopend
09:00 - 20:00 uur

Oogmeting
Wij beginnen iedere oogmeting met een pre-screening in onze speciaal ingerichte voormeetruimte. Hier worden metingen verricht voor de oogsterkte, oogboldruk, hoornvlies en het netvlies. Daarna meten wij uw ogen uiterst nauwkeurig op.
Mocht er tijdens de oogmeting blijken dat er verder onderzoek nodig is dan zal onze optometrist of orthoptist ingeschakeld worden.

Optometrie
De schakel tussen opticien, huisarts en oogarts. Onze optometrist, Jeroen, onderzoekt uw ogen en is in staat om de gezondheid van het oog te beoordelen. Dit is bijvoorbeeld van belang indien u onrustig of onscherp ziet, last heeft van hoofdpijn, dubbel ziet, oogproblemen ervaart of indien er erfelijke familiaire oogafwijkingen voorkomen. Ook het nauwkeurig aanmeten van prisma's behoort tot zijn takenpakket.

Orthoptie
De specialist in recht zien. Onze orthoptist, Sjieuwke, onderzoekt met name kinderogen vanaf de geboorte tot 12-14 jaar en volgt hierbij dezelfde procedure als in het ziekenhuis waar zij tevens ook werkzaam is. Zij onderzoekt onder andere de oogsterkte (met toepassing van oogdruppels), oogspieren en samenwerking van de ogen. Sjieuwke behandelt afwijkingen met speciale oog-oefeningen, oog afplakken, prisma’s, bril of contactlenzen. 

De voordelen voor u zijn onder andere:
- Geen wachtlijst, meestal dezelfde week al terecht wat ten goede komt van snelle en effectieve behandeling.
- Ontspannen sfeer met professionele en persoonlijke aandacht.
- Zelf uw afspraak inplannen.
- Gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein.

Contactlenzen
Met 5 contactlens specialisten in ons team zijn wij in staat om u de perfecte contactlenzen aan te meten. Wij meten alle soorten contactlenzen aan waarbij we gebruik maken van de modernste meetapparatuur. Of u nu zachte-, harde-, multifocale- of nachtlenzen wil, bij ons bent u aan het juiste adres.

Atelier
Wij bewerken en slijpen alle brillenglazen met uiterste precisie op maat in ons eigen atelier. Door dit ambachtelijk werk hebben wij de volledige controle over onze kwaliteit. Wij streven naar topkwaliteit die voor iedereen toegankelijk is.