Maak een afspraak
T 077 - 474 56 56
Rijksweg 52, Reuver
Alle openingstijden
Vandaag geopend
09:00 - 18:00 uur

Oogmeting
Heeft u het idee dat u niet meer alles scherp ziet? Dan nodigen wij u graag uit voor een nauwkeurige oogmeting. 
Wij starten iedere oogmeting met een pre-screening in onze speciaal ingerichte voormeetruimte. Hier worden metingen verricht voor de oogsterkte, oogboldruk, hoornvlies en het netvlies. Aan een standaard oogmeting zitten geen kosten verbonden.
Mocht er tijdens de oogmeting blijken dat er verder onderzoek nodig is dan zal onze optometrist of orthoptist ingeschakeld worden. 

Optometrie
De schakel tussen opticien, huisarts en oogarts. Onze optometrist, Jeroen, onderzoekt uw ogen en is in staat om de gezondheid van het oog te beoordelen. Dit is van belang indien u onrustig of onscherp ziet, last heeft van hoofdpijn, dubbel ziet, oogproblemen ervaart of indien er erfelijke familiaire oogafwijkingen voorkomen. Ook het aanmeten van prisma's behoort tot zijn takenpakket.
De kosten voor een volledig optometrisch onderzoek zijn 59.00

Orthoptie
Oogmetingen bij kinderen onder de 12 jaar worden altijd door een orthoptist uitgevoerd. Onze orthoptist, Sjieuwke, onderzoekt onderzoekt de oogsterkte (met toepassing van oogdruppels), oogspieren en de samenwerking van de ogen. Ze volgt hierbij dezelfde procedure die gebruikt wordt in het ziekenhuis waar ze tevens ook werkzaam is.
De kosten voor een volledig orthoptisch onderzoek bij kinderen tot 18 jaar zijn 45.00, vanaf 18 jaar zijn de kosten 59.00

Bij welke klachten is een orthoptie onderzoek aan te raden?
• Verminderd zicht 
• Hoofdpijn
• Scheelzien
• Vermoeide ogen na inspanning
• Moeite met diepte inschatten
• Leesproblemen

De voordelen
• Heiming Aben is de enige optiekzaak in midden-Limburg die de beschikking heeft over een optometrist én orthoptist, hierdoor kunnen we de best mogelijke zorg aanbieden die in de eerste lijn denkbaar is
• Geen wachtlijsten, dit komt ten goede van een snelle en effectieve behandeling
• Ontspannen sfeer met professionele en persoonlijke aandacht
• Korte lijnen met huis- en oogartsen
• Zelf uw afspraak inplannen
• Gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein

Contactlenzen
Met 5 contactlens specialisten in ons team zijn wij in staat om u de perfecte contactlenzen aan te meten. Wij meten alle soorten contactlenzen aan waarbij we gebruik maken van de modernste meetapparatuur. Of u nu zachte-, harde-, multifocale- of nachtlenzen wil, bij ons bent u aan het juiste adres.

Glazen
Heiming Aben streeft naar de beste kwaliteit. De brillenglazen van ZEISS sluiten hier naadloos op aan. ZEISS staat voor kwaliteit en innovatie. De brillenglazen bieden de hoogst haalbare optische helderheid voor het beste zicht, de mooiste ontspiegeling én alle glazen zijn 100% UV-werend.

Atelier
Wij bewerken en slijpen alle ZEISS brillenglazen met uiterste precisie op maat in ons eigen atelier. Door dit ambachtelijk werk hebben wij de volledige controle over onze kwaliteit.

Wij streven naar topkwaliteit die voor iedereen toegankelijk is.